Mesterházy Attila szívesen dolgozna együtt Schiffer Andrással

POLITIKA
2022 július 10., 06:19
comments 30

Hosszú interjút közölt a fideszes Mandiner vasárnap Mesterházy Attila MSZP-s politikussal, egykori miniszterelnök-jelölttel, aki idén már nem képviselője a parlamentnek, hiszen az előválasztáson jelentős különbséggel kapott ki a DK-s Csonka Balázstól.

Az interjúban szóba kerülnek az MSZP-t sújtó belső harcok, végigveszik Mesterházy politikusi karrierjének fontosabb történéseit, hogy aztán egy ponton szóba kerüljön az is, hogy nemrég együtt látták Vona Gáborral és Schiffer Andrással. Mint kiderül, régóta tervezték már a beszélgetést, amire a választási vereség adott végül apropót.

Majd megkérdezik Mesterházytól, hogy új baloldali alakulat létrehozásában nem működne-e közre, akár Schifferrel, mire a volt pártelnök elmondta:

„Schiffer Andrást nagyon intelligens, szavatartó és korrekt politikusnak tartom, akivel jól tudtam együttműködni. A mai politikai helyzetértékelésével is jelentős mértékben egyetértek, egy-két kérdést leszámítva könnyen megtaláljuk a közös hangot. Az elmúlt években is rendszeresen beszélgettünk és kicsit távolabbról nézve elemezgettük hol a politikai forgatókönyveket, hol pedig a magyar futballválogatott esélyeit. Egyszóval Schifferrel szívesen dolgoznék együtt valamilyen formában, igaz ennek ma nem látom a szervezeti kereteit.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.