Csúnyán elverték Mesterházy Attilát

POLITIKA
2021 szeptember 29., 20:01
comments 5
photo_camera Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Nagyon úgy fest, hogy az MSZP egykori elnöke és miniszterelnökjelöltje, Mesterházy Attila 2022 után már nem lesz képviselő, ugyanis nagyon csúnyán megverte őt a Demokratikus Koalíció jelöltje az előválasztáson a Veszprém megye 1. számú választókerületében.

Csonka Balázs 3689 szavazatot kapott, azaz majdnem kétszer annyit mint Mesterházy, akire összesen 1821-en szavaztak.

Korábban a Momentum Mozgalom elnöke és miniszterelnökjelöltje, Fekete-Győr András már beszélt arról, hogy semmiképp nem fognak beleegyezni abba, hogy Tóth Csaba vagy Mesterházy Attila szerepeljen a közös ellenzéki listán, így nagy valószínűséggel kijelenthető, hogy 2022-től az egykori pártelnök már nem lesz képviselő.

Csonka Balázs ügyvéd, a TASZ Veszprém megyei munkatársaként is dolgozott. Jelöltségét támogatta a Jobbik, az LMP és a Liberálisok is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.