Videón, ahogy a Kutyapárt elnökét az autóhoz viszik a rendőrök

POLITIKA
2022 július 14., 14:55
comments 7

Egy olvasónk küldött egy videót arról, ahogyan Kovács Gergőt, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt Elnökét megfogják és a fejét lenyomva a rendőrautóhoz vonszolják a rendőrök. A videón hallatszik, hogy egy nő megkérdezi a rendőröket, miért tépik a haját.

link Forrás

Ahogy korábban megírtuk, hajnali fél 1 körül az Erzsébet híd budai hídfőjénél a kata módosítása elleni tüntetésen a rendőrök intézkedtek Kovács Gergővel és Döme Zsuzsannával, a Kutyapárt másik ismert politikusával, Ferencváros alpolgármesterével szemben. Úgy tudni azért, mert a rendőri felszólítás ellenére kiszaladtak az úttestre. „Mindkettőjüket előállították, a férfinél kábítószergyanús anyagot is találtak, emiatt ellene büntető-, míg a nő ellen szabálysértési eljárás indult” – írta a rendőrség.

Barna pedig azt vette fel, ahogy beteszik az autóba Kovácsot.

link Forrás

Döme Zsuzsannával sikerült beszélnünk, miután reggel kiengedték, és amellett, hogy elmondta, életében először bilincselték meg, elmondta, hogy az autóban is üvöltöttek vele a rendőrök.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.