Videón, ahogy a Kutyapárt elnökét az autóhoz viszik a rendőrök

július 14., csütörtök 14:55
7

Egy olvasónk küldött egy videót arról, ahogyan Kovács Gergőt, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt Elnökét megfogják és a fejét lenyomva a rendőrautóhoz vonszolják a rendőrök. A videón hallatszik, hogy egy nő megkérdezi a rendőröket, miért tépik a haját.

Ahogy korábban megírtuk, hajnali fél 1 körül az Erzsébet híd budai hídfőjénél a kata módosítása elleni tüntetésen a rendőrök intézkedtek Kovács Gergővel és Döme Zsuzsannával, a Kutyapárt másik ismert politikusával, Ferencváros alpolgármesterével szemben. Úgy tudni azért, mert a rendőri felszólítás ellenére kiszaladtak az úttestre. „Mindkettőjüket előállították, a férfinél kábítószergyanús anyagot is találtak, emiatt ellene büntető-, míg a nő ellen szabálysértési eljárás indult” – írta a rendőrség.

Barna pedig azt vette fel, ahogy beteszik az autóba Kovácsot.

Döme Zsuzsannával sikerült beszélnünk, miután reggel kiengedték, és amellett, hogy elmondta, életében először bilincselték meg, elmondta, hogy az autóban is üvöltöttek vele a rendőrök.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt