Vészjósló videóval toborozzák a leendő határvadászokat

rendőrség
2022 július 15., 09:33

Megkezdte a rendőrség a határvadászok toborzását, a rendőrség honlapján elérhető a pályázati anyag – jelentették be rendőri vezetők pénteki sajtótájékoztatójukon az MTI híre szerint.

Tarcsa Csaba műveleti országos rendőrfőkapitányság-helyettes, a Készenléti Rendőrség parancsnoka arról beszélt: a Készenléti Rendőrségen önálló határvadászezred jön létre, amely Bács-Kiskun megyében 14, Csongrád-Csanádban 6, Békés, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár megyében 1-1 századból áll majd.

Pozsgai Zsolt személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes arról beszélt, hogy az első körben 2200 alkalmas jelentkezővel kötnek 3 éves szerződést. Reményét fejezte ki, hogy sokan jelentkeznek majd határvadásznak, mivel mint mondta, a munkaerőpiachoz viszonyítva jó kondíciókkal tudnak állást kínálni.

A leendő határvadászokat vészjósló videó is csábítja a feladatra:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.