Aligátorok öltek meg egy nőt, miután beleesett a floridai golfpálya tavába

baleset
2022 július 17., 06:34

Aligátortámadásban meghalt egy idős nő Floridában, írja a Sky News. A nő pénteken késő este esett be a vízbe egy anglewoodi golfpálya mellett. Megpróbált a víz felszínén maradni, de a két állat megragadta.

Két aligátort eltávolítottak a területről, de egyelőre nem biztos, hogy azok ölték meg a nőt. A floridai hal- és vadvédelmi bizottság szerint a nagy melegben aktívabbak az aligátorok.

Aligátor a floridai Delray Beachen 2021. március 28.
photo_camera Aligátor a floridai Delray Beachen Illusztráció: Bruce Bennett/Getty Images/AFP

A múlt hónapban egy férfi halt meg aligátortámadásban Floridában, miközben a frizbijét kereste a golfpálya tavában. Táblák figyelmeztették az embereket, hogy óvakodjanak az aligátoroktól, a 47 éves férfi mégis bement a vízbe.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.