TMZ: Titokban összeházasodott Jennifer Lopez és Ben Affleck

ÉLET
2022 július 17., 18:48
comments 6
photo_camera Ben Affleck és Jennifer Lopez 2022 február 8-án Los Angelesben Fotó: VALERIE MACON/AFP

A TMZ amerikai bulvárlap állítólag megszerezte azt a Nevadában, Clark megyében dátumozott házassági jegyzőkönyvet, amit szombaton Benjamin Geza Affleck és Jennifer Lynn Lopez írtak alá.

A lap szerint a két világsztár Las Vegasban, illetve valahol a város melletti sivatagban házasodott össze.

Lopez és Affleck, akik a 2000-es évek elején már randevúztak egymással, sőt el is jegyezték egymást, mielőtt szakítottak, 17 évet töltöttek külön, mielőtt tavaly újjáélesztették kapcsolatukat.

Az 52 éves Puerto Ricó-i Jennifer Lopezt énekesnőként befutott karrierje során jelölték Grammy- és Golden Globe-díjra is.

A 49 éves Ben Affleck két Oscar és két Golden Globe-díjat is nyert karrierje során. (TMZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.