Bepanaszoltak egy mentőst, mert eleresztett egy „ó basszameg”-et újraélesztés közben

július 18., hétfő 13:51
31

Az Országos Mentőszolgálat Facebookon számolt be arról, hogy bepanaszolták az egyik náluk dolgozó mentőtisztet, amiért káromkodott egyet, miközben megpróbált újraéleszteni egy 50 év körüli férfit, akinek leállt a szíve.

A mentőket mellkasi panaszok miatt hívták ki egy férfihez, akinek aztán a mentők szeme láttára állt meg a szíve. Azonnal megkezdték az újraélesztést, ami alatt a beteg keringése többször beindult, majd ismét összeomlott. A Facebook-poszt szerint eközben káromkodott egyet aggodalmában az egyik fiatal mentősnő, amit aztán több oldalas levélben kifogásolt az egyik szemtanú.

A poszt szerint az érintettek meghallgatása után az orvosigazgató írásban kért elnézést „a mentés hevében elhangzott átkozódás” miatt, majd szakmai dicséretben részesítette a mentőegységet, amiért az elhúzódó újraélesztés után végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a beteget.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt