Justin Bieber arca újra okés, jön a Szigetre

bulvár
2022 július 19., 12:23
comments 1

Justin Bieber biztosan fellép az idei Sziget fesztiválon - közölték a szervezők kedden az MTI-vel. A 28 éves kanadai sztárember még júniusban közölte, hogy

arcbénulással járó övsömörrel diagnosztizálták.

Azóta rendbe jött, július 31-től folytatja turnéját. A Szigeten augusztus 12-én lép fel, majd koncertezik Dél-Amerikában, Dél-Afrikában, a Közel-Keleten, Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon, majd 2023-ban visszatér Európába, és márciusban a Papp László Budapest Sportarénában fog fellépni.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.