Bombafenyegetés miatt Ferihegyen kellett leszállnia a Wizz Air egy járatának

bűnügy
2022 július 20., 14:22
comments 2

Bombafenyegetés miatt kényszerleszállást hajtott végre a Wizz Air Bariból Krakkóba tartó járata Ferihegyen, írja az airportal.hu. A lap beszámolója szerint a HA-LGA lajstromjelű Airbus A321neo típusú repülőgép a Balaton északnyugati részénél fordult Budapest irányába,

az utasok vészcsúszdákon hagyták el a fedélzetet.

A Wizz Air tájékoztatása szerint “a repülőgép személyzete és a légitársaság műveletirányító központja a vonatkozó protokoll szerint járt el. A repülőgép biztonságosan landolt Budapesten, a hatóságok jelenleg végzik a szükséges ellenőrzéseket, hogy kiderüljön, hamis volt-e a fenyegetés. Az utasok és a személyzet evakuálása már megtörtént.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt