Bombafenyegetés miatt Ferihegyen kellett leszállnia a Wizz Air egy járatának

bűnügy
2022 július 20., 14:22
comments 2

Bombafenyegetés miatt kényszerleszállást hajtott végre a Wizz Air Bariból Krakkóba tartó járata Ferihegyen, írja az airportal.hu. A lap beszámolója szerint a HA-LGA lajstromjelű Airbus A321neo típusú repülőgép a Balaton északnyugati részénél fordult Budapest irányába,

az utasok vészcsúszdákon hagyták el a fedélzetet.

A Wizz Air tájékoztatása szerint “a repülőgép személyzete és a légitársaság műveletirányító központja a vonatkozó protokoll szerint járt el. A repülőgép biztonságosan landolt Budapesten, a hatóságok jelenleg végzik a szükséges ellenőrzéseket, hogy kiderüljön, hamis volt-e a fenyegetés. Az utasok és a személyzet evakuálása már megtörtént.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.