További négy HIMARS rakéta-sorozatvetőt kap Ukrajna az USA-tól

háború
2022 július 20., 15:12

Az Egyesült Államok további négy HIMARS rakéta-sorozatvetőt küld Ukrajnába, jelentette be Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter szerdán a Reuters híre szerint. A nagy mozgékonyságú rakéta- és tüzérségi rendszerek lehetővé teszik az ukrán hadseregnek, hogy nagy pontossággal olyan orosz célpontokat támadjon, amik az eredeti ukrán fegyverek hatótávolságán kívül estek. Arról, hogy a HIMARS-rendszerek milyen jelentőségűek, bővebben itt írtunk:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.