Varga Judit benyújtotta a Béke Brüsszellel törvényeket

eu
2022 július 20., 11:02
comments 77

Varga Judit igazságügyi miniszter kedden két fontos törvénymódosítást nyújtott be a parlamentnek. Mindkettőnek már a címén is látszik, hogy azért készültek, hogy az Európai Bizottság adja oda az újjáépítési alapból (RRF) Magyarországnak járó sok milliárd eurót.

Július 7-én jelentette be Gulyás Gergely, hogy legalább négy kérdésben a kormány kész változtatni a magyar törvényeken a megállapodás érdekében, erről és az alkudozás hátteréről itt írtunk részletesen.

Varga Judit most a korrupciós nyomozásokról és az új jogszabályokat érintő társadalmi egyeztetésről szóló törvénymódosításokat nyújtotta be.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.