Orbán jövő csütörtökön Bécsbe látogat

POLITIKA
2022 július 21., 18:59

Karl Nehammer osztrák kancellár jövő csütörtökön hivatalos látogatáson fogadja Bécsben Orbán Viktor miniszterelnököt, közölte a kormányfő sajtófőnöke.

„A találkozó fő témái az európai energiaválság, az orosz-ukrán háború, valamint az illegális migráció elleni közös küzdelem. Emellett megvitatják a nyugat-balkáni térség uniós perspektíváit és az EU újjáépítési alapjával kapcsolatos aktuális kérdéseket” - írja a közlemény.

photo_camera Fotó: BERTRAND GUAY/AFP

Az osztrák kancellár közleménye szerint különösen az illegális bevándorlás elleni küzdelem, valamint a nyugat-balkáni uniós perspektívák iránti elköteleződés szempontjából tartja fontosnak a szoros együttműködést Magyarországgal.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.