Rácz Zsófia miniszteri biztos lesz

POLITIKA
2022 július 21., 19:59
comments 35

Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter mellett fog dolgozni Rácz Zsófia, írja a Telex. A korábbi ifjúságpolitikai államtitkár-helyettes miniszteri biztosként is a fiatalokért felel majd, többek közt az ő dolga lesz becsatornázni az érdekeiket a területfejlesztési koncepciókba. Pontos feladatairól a Hivatalos Értesítőben lehet olvasni.

Rácz Zsófia
photo_camera Rácz Zsófia

Amikor 2019 végén Novák Katalin bejelentette, hogy őt nevezi helyettes államtitkárnak, törvényt is módosítottak azért, hogy az akkor 22 éves joghallgató diploma nélkül elkezdhesse a munkát. Kinevezése után kerülte a sajtót, 2020 nyarán az RTL kérdése elől konkrétan elsétált, de a fiatal tanárok sem tudtak bejutni hozzá hosszú hónapokig.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.