A rendőrség több lövöldözésről számolt be a kanadai Langley-ben

bűnügy
2022 július 25., 15:55

A Kanadai Királyi Lovas Rendőrség több lövöldözésről számolt be a vancouveri Langley városában, és közölte, hogy az egyik gyanúsítottat őrizetbe vették.

A rendőrség szerint a lövöldözésre nagyrészt Langley belvárosában került sor, de egy jelentés szerint a szomszédos Langley Townshipben is történt lövöldözés.

A Kanadai Királyi Lovas Rendőrség taktikai egységének tagjai 2020. április 19-én Elmsdale mellett.
photo_camera A Kanadai Királyi Lovas Rendőrség taktikai egységének tagjai 2020. április 19-én Elmsdale mellett. Illusztráció: TIM KROCHAK/AFP

A rendőrség mobiltelefonos riasztást adott ki a környék lakóinak reggel fél 6-kor, és felszólította őket, hogy kerüljék el a környéket. Lezárták a város központján áthaladó főútvonal, a 200. utca nagy részét. Később megint mobiltelefonos riasztást adtak ki arról, hogy a gyanúsítottat őrizetbe vették, de továbbra is próbálják megerősíteni, hogy a férfi az egyetlen gyanúsított. (AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.