Megint megfőttek az utasok egy Keleti pályaudvarról induló vonaton

július 27., szerda 14:36
6

Többen is rosszul lettek a Keleti pályaudvarról Bécsen át Münchenbe tartó Railjeten, miután a vonat megállt, mert egy leszakadt felsővezeték miatt állt előttük a pályán egy tehervonat. Egy olvasó arról számolt be a nyugat.hu-nak, hogy a vonaton nem volt áram, nem működött a klíma, az ablakokat nem lehetett kinyitni, meleg volt, és nem volt levegő. Emiatt többen is rosszul lettek, és állítólag hiába kérték a kalauzt, hogy nyissák ki a kocsi ajtajait. Végül egy szolgálaton kívüli rendőr lépett közbe, elővette az igazolványát, és felszólította a kalauzt, hogy nyissák ki az ajtókat.

A beszámoló szerint az utasok a vécéket sem használhatták, a vonaton lévő büfé is bezárt, csak annyi vizük és élelmük volt, amennyit magukkal vittek, többen is kisegítették azokat, akiknek nem volt vizük. Két órán át vártak arra, hogy jöjjön egy mozdony, ami visszaviszi őket, de közben megérkezett a railjet mögé egy tehervonat is, így a dízelmozdony a tehervonatot és a személyvonatot egyszerre, nagyon lassan húzta vissza Budaörsig. Ott végül átállították a másik sínpárra a vonatot, és elindultak Győr felé, de Bicskén közölték az utasokkal, hogy át kell szállniuk az IC-re, amit a GYSEV küldött értük.

Nemrég egy szintén a Keleti pályaudvarról induló vonaton annyira felforrósodott a levegő, hogy végül az utasok törték be az ablakot.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt