Kokó hirtelen otthagyta a Boksz Világszövetség vezetői posztját

sport
2022 július 30., 15:18

Azonnali hatállyal távozott a Boksz Világszövetség (IBA) éléről Kovács „Kokó” István, miután átszervezték annak teljes menedzsmentjét. A magyar bokszoló tavaly márciusban került a főtitkári pozícióba. A hírről az Inside the Games számolt be. Nem világos, hogy Kovács saját döntése, vagy a testület akarata az átszervezés.

Kovács István
photo_camera Kovács István Fotó: Zih Zsolt/MTI/MTVA

A helyét egy görög ex-bokszoló, George Yerolimpos veszi át ideiglenesen és a posztra ki is írta az IBA az álláshirdetést, melyre augusztus 15-ig jelentkezhetnek a főtitkár-aspiránsok. Kovács mellett több vezető pozícióban is váltás történt.

(via Telex)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.