18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Fényes nappal, az utcán, négy perc alatt végzett egy olasz férfi egy nigériai bevándorlóval

külföld
2022 augusztus 01., 11:15
comments 29

Négypercnyi küzdelem után a nyílt utcán, fényes nappal halt meg egy nigériai utcai árus Olaszországban, miután egy felbőszült olasz férfi ütötte-verte és fojtogatta. Az esetnek több szemtanúja is volt, de senki sem kelt a férfi védelmére, viszont néhányan videóra vették a gyilkosságot. Alika Ogorchukwu azzal bőszítette fel támadóját, hogy nyaggatta őt és barátnőjét, vegyenek tőle valami apróságot, vagy legalább adjanak neki egy eurót.

A 39 éves, rokkant bevándorló azzal kereste kenyerét, hogy Marche régió egyik népszerű üdülőhelyén, az Adriai-tenger partján fekvő Civitanova Marche központjában, az utcán árulta portékáját. Egyelőre csak az olasz sajtó és a szemtanúk beszámolói alapján lehet tudni, hogy mi történhetett azelőtt, hogy a helybéli férfi múlt pénteken rátámadt. Ezek szerint Ogorchukwu vehemensen győzködte a belvárosban sétáló, az ország déli részéből érkezett Giuseppe Ferlazzót és barátnőjét, hogy vagy vegyenek valamit tőle, vagy adjanak neki egy kis aprót. Ferlazzót felbőszítette a férfi nyomulása, aki végül feladta, és magára hagyta a párt.

Két szemtanú szerint az olasz férfi nem sokkal később visszafordult, és üldözőbe vette az árust.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.