A Budapesti Iparkamara szerint az okozott károk miatt az lenne a legtisztességesebb, ha Parragh László lemondana

augusztus 2., kedd 13:29
23

Bár a vállalkozók jelentős hányada szerint az egyszerűsített adózás kérdését rendezni kell, azt a katatörvény jelenleg elfogadott formájával nem sikerült széles rétegek számára megnyugtatóan megtenni – küldte el az erről szóló állásfoglalását a Blikknek a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége.

Az 5000 tag véleménye alapján készült felmérés szerint ez azért történt, mert Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke félretájékoztatta és megtévesztette a kormányt, saját, folyamatosan változó ötleteit az MKIK álláspontjaként állította be, ezzel pedig súlyosan megsértette az MKIK alapszabályát.

A BKIK elnöksége az okozott károk miatt az ilyen körülmények közötti legtisztességesebb lépést, a lemondást javasolja az elnöknek.

Parragh László Fotó: Németh Dániel/444

A BKIK elnöksége határozatban elfogadta az új kataszabályozás kiegészítésére kidolgozandó irányokat, és a kormánynak részletes javaslatokat tettek. Részletek a Blikken.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt