Augusztus 15-ig meghosszabbította az MVM a mérőórák bediktálásának határidejét

energia
2022 augusztus 02., 08:37
comments 4

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. a 2022. augusztus 1-jei árváltozáshoz kapcsolódóan minden érintett ügyfelének lehetőséget biztosít a mérőállás bediktálására, ezért ennek határidejét augusztus 15-ig meghosszabbítja, írja a cég a keddi közleményben. Az eredeti határidő augusztus 5-e, péntek volt.

photo_camera Sor az MVM egyik budapesti ügyfélszolgálati irodája előtt, 2022. augusztus 2-án. Fotó: Herczeg Márk / 444.hu


Ha eddig még nem sikerült a mérőóraállás rögzítése, javasolják, hogy augusztus 15-éig tegyék meg az mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat címen elérhető online ügyfélszolgálaton vagy telefonon keresztül. Azt is írják, hogy a mérőóraállás rögzítése munkaidőn kívül is, 0-24 órában lehetséges az online felületen, illetve telefonon keresztül történő automatikus diktálással.

„A rendkívüli diktálás nem kötelező, és a kedvezményes kereten belül fogyasztó ügyfeleiknek nem is érdemes mérőállást rögzíteni a rendkívüli időszakban.”

A közleményben szerepel, hogy amennyiben az ügyfél augusztus 15-éig nem küldi el az aktuális mérőóra állását, nem érheti hátrány, ebben az esetben becsült érték alapján számlamegosztás történik, és a 2022. július 31-ig elfogyasztott és a 2022. augusztus 1-jétől elfogyasztott energia mennyisége külön soron lesz feltüntetve a számlán.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.