Eladhatták végre a Lady MRD-t

PÉNZ
2022 augusztus 02., 13:16
comments 5

A Telex egyik olvasója megint rábukkant a legendás Lady MRD nevű jacht hirdetésére, ezúttal a boat24-en, ahol 14,9 millió euróért árulják a luxushajót. "Már 2020 márciusában eladó volt a NER jachtja, amin Mészáros Lőrinctől Szijjártó Péterig, a MÁV vezérigazgatójától Szijj Lászlóig sokakat lefényképeztek" - írja a lap. A kormány részéről amúgy semmi rendkívülit nem láttak ebben, Szijjártó is magánügyként kezelte a dolgot.

A 14,9 millió euró 2 millióval kevesebb ugyan, mint a 2020 tavaszi 16,9 milliós ár, de a forint romlása miatt forintban nagyjából ugyanott, 6 milliárdnál járunk. A boat24-en a Drettman nevű cég hirdeti a hajót, amit az ő saját oldalukon is megtalált a Telex ugyanígy 14,9 millióért, de a felirat szerint

a hajót eladták, verkauft, sold.

Hogy kinek, az nem derült még ki. Mindenesetre Szijj Lászlóék nem maradtak hajó nélkül: tavaly nyáron írta meg a hvg.hu, hogy szereztek egy nagyobb jachtot, a Seagullt, ami most éppen Nápolyban ringatózik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.