Eladhatták végre a Lady MRD-t

PÉNZ
2022 augusztus 02., 13:16
comments 5

A Telex egyik olvasója megint rábukkant a legendás Lady MRD nevű jacht hirdetésére, ezúttal a boat24-en, ahol 14,9 millió euróért árulják a luxushajót. "Már 2020 márciusában eladó volt a NER jachtja, amin Mészáros Lőrinctől Szijjártó Péterig, a MÁV vezérigazgatójától Szijj Lászlóig sokakat lefényképeztek" - írja a lap. A kormány részéről amúgy semmi rendkívülit nem láttak ebben, Szijjártó is magánügyként kezelte a dolgot.

A 14,9 millió euró 2 millióval kevesebb ugyan, mint a 2020 tavaszi 16,9 milliós ár, de a forint romlása miatt forintban nagyjából ugyanott, 6 milliárdnál járunk. A boat24-en a Drettman nevű cég hirdeti a hajót, amit az ő saját oldalukon is megtalált a Telex ugyanígy 14,9 millióért, de a felirat szerint

a hajót eladták, verkauft, sold.

Hogy kinek, az nem derült még ki. Mindenesetre Szijj Lászlóék nem maradtak hajó nélkül: tavaly nyáron írta meg a hvg.hu, hogy szereztek egy nagyobb jachtot, a Seagullt, ami most éppen Nápolyban ringatózik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt