Nincs még egy ilyen szar világ: jön a Különben dühbe jövünk Netflix-remake-je

világvége
2022 augusztus 02., 17:56
comments 18

2022-ben a koronavírus, az orosz-ukrán háború, a kínai-amerikai összefeszülés, a fajvédelem feltámadása és a gazdasági világválság idején már nem kell meglepődni semmin. És mégis sikerült valami „fantasztikusan” váratlant húzni: augusztus 24-én a Netflix bemutat egy új olasz vígjátékot Különben dühbe jövünk (Altrimenti ci arrabbiamo) címmel.

Igen – ahogy arra az IGN felhívta a figyelmet –, ez Bud Spencer és Terence Hill 1974-es klasszikusának a remake-je, új felfogásban: már az előzetes alapján hiányzik belőle minden, amitől az eredeti jó volt. Pont a minket idejuttató jelenségről írtam korábban, de hiába. Hiába minden. Végünk van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt