Nincs még egy ilyen szar világ: jön a Különben dühbe jövünk Netflix-remake-je

világvége
2022 augusztus 02., 17:56

2022-ben a koronavírus, az orosz-ukrán háború, a kínai-amerikai összefeszülés, a fajvédelem feltámadása és a gazdasági világválság idején már nem kell meglepődni semmin. És mégis sikerült valami „fantasztikusan” váratlant húzni: augusztus 24-én a Netflix bemutat egy új olasz vígjátékot Különben dühbe jövünk (Altrimenti ci arrabbiamo) címmel.

link Forrás

Igen – ahogy arra az IGN felhívta a figyelmet –, ez Bud Spencer és Terence Hill 1974-es klasszikusának a remake-je, új felfogásban: már az előzetes alapján hiányzik belőle minden, amitől az eredeti jó volt. Pont a minket idejuttató jelenségről írtam korábban, de hiába. Hiába minden. Végünk van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.