Orbán és Trump küldött egy hatalmas lájkot New Jersey-ből

POLITIKA
2022 augusztus 02., 19:41
comments 31

Orbán Viktor miniszterelnök megbeszélést folytatott Donald Trump korábbi amerikai elnökkel – közölte az MTI-vel, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Donald és Orbán Viktor
photo_camera „Találkozó Donald J. Trump amerikai elnökkel” – írta a képhez Orbán stábja. Fotó: Orbán Viktor/Facebook

Havasi Bertalan azt mondta, a találkozóra a volt elnök New Jersey állambeli bedminsteri birtokán került sor, és a megbeszélésen ott volt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke, illetve Susie Wiles, a Save America igazgatója, Brian Jack tanácsadó és Taylor Budowich, a Save America kommunikációs igazgatója.

Orbán Viktor a CPAC republikánus találkozóra látogatott el.

photo_camera Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher/MTI/MTVA

A miniszterelnök Joe Biden amerikai elnökkel továbbra sem fog találkozni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.