Orbán és Trump küldött egy hatalmas lájkot New Jersey-ből

POLITIKA
2022 augusztus 02., 19:41
comments 32

Orbán Viktor miniszterelnök megbeszélést folytatott Donald Trump korábbi amerikai elnökkel – közölte az MTI-vel, a miniszterelnök sajtófőnöke.

photo_camera „Találkozó Donald J. Trump amerikai elnökkel” – írta a képhez Orbán stábja. Fotó: Orbán Viktor/Facebook

Havasi Bertalan azt mondta, a találkozóra a volt elnök New Jersey állambeli bedminsteri birtokán került sor, és a megbeszélésen ott volt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke, illetve Susie Wiles, a Save America igazgatója, Brian Jack tanácsadó és Taylor Budowich, a Save America kommunikációs igazgatója.

Orbán Viktor a CPAC republikánus találkozóra látogatott el.

photo_camera Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher/MTI/MTVA

A miniszterelnök Joe Biden amerikai elnökkel továbbra sem fog találkozni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt