Óriásteknős akadályozta a vasúti forgalmat Angliában

ÁLLAT
2022 augusztus 2., 11:11
comments 2

Egy sérült, Clyde nevű óriásteknős akadályozta a vasúti közlekedést a kelet-angliai Harling Road közelében. Az East Harlingban található Swallow Aquatics közölte, hogy teknős vasárnap tűnt el. Miután megtalálták, rögtön állatorvoshoz vitték, mert elütötte egy vonat. Az állatkereskedés szerint a 76 centiméter hosszú teknős páncélján a baleset következtében egy nagy lyuk keletkezett.

Az Elyből Norwichba tartó vonat egyik utasa, Diane Akers lefényképezte a teknőst a szemközti vágányon, amikor a vonat megállt. A nő Twitteren próbálta értesíteni a Greater Angliát. „Amikor a norwich-i állomásra értünk, szóltam az ottani irodában dolgozóknak, és a fickó úgy nézett rám, mintha megőrültem volna. Aztán jött egy rendőr, aki mondta, hogy látta a tweetemet."

A Greater Anglia elnézést kért az okozott kellemetlenségekért, amit „egy nagyon nagy, sérült teknős okozott a sínen.” (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt