Óriásteknős akadályozta a vasúti forgalmat Angliában

ÁLLAT
2022 augusztus 02., 11:11
comments 2

Egy sérült, Clyde nevű óriásteknős akadályozta a vasúti közlekedést a kelet-angliai Harling Road közelében. Az East Harlingban található Swallow Aquatics közölte, hogy teknős vasárnap tűnt el. Miután megtalálták, rögtön állatorvoshoz vitték, mert elütötte egy vonat. Az állatkereskedés szerint a 76 centiméter hosszú teknős páncélján a baleset következtében egy nagy lyuk keletkezett.

Az Elyből Norwichba tartó vonat egyik utasa, Diane Akers lefényképezte a teknőst a szemközti vágányon, amikor a vonat megállt. A nő Twitteren próbálta értesíteni a Greater Angliát. „Amikor a norwich-i állomásra értünk, szóltam az ottani irodában dolgozóknak, és a fickó úgy nézett rám, mintha megőrültem volna. Aztán jött egy rendőr, aki mondta, hogy látta a tweetemet."

link Forrás

A Greater Anglia elnézést kért az okozott kellemetlenségekért, amit „egy nagyon nagy, sérült teknős okozott a sínen.” (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.