Balra húzták a Tinder vezérigazgatóját

TECH
2022 augusztus 03., 13:20

Alig 11 hónappal a kinevezése után menesztették a Tinder vezérigazgatóját, Renate Nyborgot. Menesztését a felső vezetés átalakításával együtt jelentette be a tulajdonos Match Group vezérigazgatója, Bernard Kim. A stratégiai váltások részeként korábban bejelentett terveket is felülvizsgálnak, miután a techcég második negyedévének pénzügyi eredményei elmaradtak a várakozásoktól. Míg megtalálják Nyboorg utódját, feladatait ideiglenesen Kim veszi át.

photo_camera Tinder Fotó: RICCARDO MILANI/Hans Lucas via AFP

A Match Group - ami egyben az OkCupid, a Hinge és a Plenty of Fish társkereső applikációk tulajdonosa is - azt közölte, hogy a harmadik negyedévben 790-800 millió dolláros árbevételre számít. Ez jócskán elmarad a Wall Street várakozásaitól, és azt jelentené, hogy a vállalat nem növekszik ebben az időszakban. Kim szerint a kiábrándító számok rámutatnak az árfolyam-ingadozásokra és arra, hogyan hatott a járvány az emberek randiappokhoz való hozzáállására.

„Bár az emberek általában véve túllendültek a lezárásokon, és visszatértek a normálisabb élethez, az arra való hajlandóságuk, hogy először próbáljanak ki online társkereső termékeket, még nem tért vissza a járvány előtti szintre” - mondta. A Match Group részvényei több mint 20%-ot estek a New York-i zárás utáni kereskedésben kedden. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt