Súlyosan megfenyegettek egy polgármestert Heves megyében

augusztus 3., szerda 7:55
6

Vádat emelt az ügyészség egy férfi ellen, aki 2021. szeptember 30-án délután azzal hívta fel az általa is lakott Heves megyei község polgármesterét, hogy szerezze vissza azokat az építőanyagokat, amiket ismeretlenek elloptak a felújítás alatt álló lakóházából.

A polgármester mondta, hogy az erélyes felszólítás ellenére sem tud segíteni, mire a férfi közölte, hogy ha nem intézkedik a dolgai visszaszerzéséről, akkor „ az anyja, apja látja kárát”. Az ügyészség közleménye szerint pont egy olyan épületről volt szó, amit a polgármester biztosított a fenyegetőző férfinek, amikor annak leégett a lakóháza. Ezt a nyomozás során a férfi is elismerte, és cselekményét megbánva bocsánatot kért a polgármestertől.

Az Egri Járási Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntettével vádolja az férfit, akivel szemben – a nyomozás során tanúsított magatartására is figyelemmel – próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztést kértek a vádiratában.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt