Pénzbüntetést kapott a férfi, aki a feje levágásával fenyegette Kálmán Olgát

bűnügy
2022 augusztus 04., 06:06
comments 12

Megrovást és 241 ezer forint pénzbüntetést kapott az a férfi, aki többek között fejlevágást, felgyújtást és a családja kiirtását helyezte kilátásba hosszas üzeneteiben Kálmán Olgának, írja a Blikk.

Az 53 éves rokkantnyugdíjas férfi az édesanyja Facebook-profiljáról küldött zaklató üzeneteket a DK politikusának. A férfit, Gábort most megkereste a Blikk, és elmondása szerint a büntetőeljárás ellenére nem bánt meg semmit, de nem csinálná újra.

„Azt akartam, hogy nyilvánosságra kerüljön, hogy az országban én gyűlölöm a legjobban Kálmán Olgát és az egész baloldalt. A célom az volt, hogy ezt mindenki megtudja, ami sikerült is. Ez az érzés persze, azóta sem változott bennem, de politikával nyilvánosan többé nem foglalkozom” – magyarázta Gábor.

Mint mondja nem sajnálja Kálmán Olgát, és változatlanul gyűlöli, de ezt többé nem írja meg neki.

A Blikk a DK-s politikust is megszólaltatta.

„Önmagában az a tény, hogy a rendőrség és az ügyészség is komolyan vette az ügyet, nagyon fontos lépés az ország normális működése irányába. Hiszen nem az a lényeg, mekkora a büntetés, hanem az, hogy az illető és mindenki más, aki azt gondolja, büntetlenül lehet másokat fenyegetni, becsmérelni a közösségi portálokon, tanuljon az ügyből” – mondta Kálmán Olga.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt