Megöltek egy 32 éves magyar nőt és lányát Ausztriában

augusztus 6., szombat 11:23
10

Egy 32 éves magyar nő és 15 éves lánya meggyilkolásával gyanúsítanak Ausztriában egy 49 éves tunéziai férfit. A férfi a nő élettársa volt, jelenleg szökésben van - közölte Irina Steirer bécsi rendőrség szóvivő szombaton.

A nőt és lányát csütörtök délután találták meg bécsi otthonukban. A boncolásnál megállapították az idegenkezűséget. A Kronen Zeitung osztrák napilap szerint az áldozatokat megfojtották. A rendőrség megkezdte a nyomozást.

A gyilkosságra azt követően derült fény, hogy a magyar nő hét- és kilencéves fiai egyedül érkeztek meg egy orvosi rendelőbe. Az orvos megpróbálta elérni az anyát, majd miután ez nem sikerült, értesítette a rendőröket.

A hatóságok a nő 49 éves tunéziai élettársát gyanúsítják. A férfi a gyilkosság előestéjén a családnál járt, de a fiúk elmondtása szerint, mire felkeltek, már eltűnt. A rendőrök jártak a férfi lakhelyén, de nem találták otthon. Jelenleg körözik. Irina Steirer azt mondta, hogy az osztrák médiában korábban megjelent hírekkel ellentétben a tunéziai férfi nem büntetett előéletű. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt