A Wizz Air októbertől újra repül Moszkvába

gazdaság
2022 augusztus 9., 8:20
comments 3

Több mint öt hónappal azután, hogy a Wizz Air Ukrajna orosz lerohanása miatt felfüggesztette a tevékenységét Oroszországban, a légitársaság bejelentette, hogy október 3-tól újraindítja az Abu Dzabi-Moszkva járatát.

Ezt egyébként nem maga az anyacég, hanem a Wizz Air Abu Dhabi nevű leánycége üzemelteti. Ez a Wizz Air és egy helyi befektetési alap közös vállalata, és az Emirátusokban van bejegyezve.

Az Abu Dzabi-Moszkva járatukat tavaly decemberben indították, majd idén február 27-én állították le. Az Emirátusokban működő többi légitársaság - például az Emirates - a háború ellenére végig repült Moszkvába.

(via Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt