Pócs János egy dinnyés példával elmagyarázta a katamódosítást, majd közölte, hogy az egyetemi professzorok sajnos nem tudnak komplexen gondolkodni a gazdaságról

POLITIKA
2022 augusztus 10., 10:43
comments 34

Eddig is kiváló szórakozás volt nézni a jászsági térségi tévé csúcsműsorát, de most szintet lépett a produkció.

A Képviselő Infóról van szó, amelynek Botos Tamás kollégám a legnagyobb rajongója. A műsorba havonta egyszer meghívják a térség országgyűlési képviselőjét, Pócs Jánost, akinek Erdei Gábor műsorvezető feltesz 10 gyors kérdést. Kedélyes álkeménykedés általában, Pócs pedig azonnal ad is rá valami frappánsnak gondolt választ.

Májusban például arról is kérdezték Pócsot, hogy volt-e hajbeültetése:

link Forrás

De mindig azok a legjobb részek, amikor Pócs elmagyarázza a nézőknek a világ dolgait.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.