A Ryanair megszünteti 8 budapesti útvonalát

utazás
2022 augusztus 11., 10:38
comments 18

Megszünteti nyolc budapesti útvonalát a Ryanair - írja a Bank360. A fapados légitársaság már a repülőjegyadó bevezetése után figyelmeztetett, hogy ennek járatritkítások és bizonyos járatok megszüntetése lehet a következménye.

Az okosutas.hu vette észre, hogy szerdán nyolc célpont került ki a menetrendből: Bordeaux, Bournemouth, Köln, Kaunas, Krakkó, Lappeenranta, Riga és Torino. Ebbe a sorba nem tartoznak bele az olyan népszerű, télre amúgy is leálló útvonalak, mint például Rimini .

A nyolc útvonal régóta szerepel a társaság kínálatában, most azonban úgy döntöttek, télen nem repülnek ezekbe a városokba.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.