Egy újabb csapadékmentes hétvége következik

időjárás
2022 augusztus 11., 16:44

A hétvégén is csak szórványosan várható csapadék, írja középtávú előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

  • Pénteken a többórás napsütés mellett ismét erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés, de az ország nagyobb részén nem várható eső. Csak a nyugati megyékben van esély arra, hogy elvétve kialakuljon egy-egy zápor, zivatar. A csúcshőmérséklet általában 27 és 32 fok között alakul.

Szombaton és vasárnap is hasonló várható: a gomoly- és fátyolfelhők mellett általában hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap, de erősebben felhős tájak, időszakok is lesznek. Zápor csak szórványosan várható.

Szombaton 27 és 32 fok, vasárnap 26 és 31 fok várható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.