Fideszes mailcímről pattant vissza a Tóth Gabi sajtósának írt levél

kapcsolat
2022 augusztus 11., 05:15
comments 23

Tóth Gabit a hvg.hu kereste meg, hogy megtudják, mekkora összeggel támogatta az erdélyi turnéjáról készült, a HírTv-ben is levetített koncertfilmet az állami Szerencsejáték Zrt. Emiatt írtak levelet a sajto@tothgabi.hu címre, néhány órával később viszont csak egy hibaüzenet érkezett vissza a haffner.adrienn@fidesz.hu-ról.

Tóth Gabi oldalán egyébként, ahogy a hvg.hu is írja, semmi nyoma annak, hogy az énekesnek bármi köze lenne Haffner Adriennhez vagy a Fideszhez. Ami viszont biztos, hogy ugyanez az emailcím van megadva a cégbíróságon hivatalos kapcsolattartásra az Entertainment & More Kft.-nél (korábbi nevén HÍR-MÉDIA 2002 Kft.), amelynek fő tevékenysége film-, videó-, televízióműsor-gyártás. A vállalkozás ügyvezetője és résztulajdonosa tavaly júliusig Haffner Adrienn volt.

Haffner neve a cikk szerint szerepelt tavaly nyáron a Magyar Turisztikai Ügynökség tanácsadóinak listáján is, havi bruttó 600 ezer forintos díjazással. Annyi derült még ki róla, hogy elvégezte a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Kar Politikatudományi Intézetének mesterképzését, szakdolgozatát 2017-ben készítette el „Kampánytípusok a Fidesz kommunikációjában” címmel, a 2010-es évek végén pedig Miskolc akkori fideszes polgármesterének, Kriza Ákosnak volt a tanácsadója. Ezen kívül egy 2013-as hír szerint Haffner tagja volt a Szalai Annamária emlékére létrehozott alapítvány kuratóriumának is, melynek elnöke Varga Mihály miniszter volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.