Három érmet szereztek a magyar úszók az Európa-bajnokság nyitónapján

sport
2022 augusztus 11., 19:34
comments 1

Három érmet szereztek a magyar úszók a római Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján. Második lett 400 méter vegyesen Verrasztó Dávid, aki idei legjobbját úszta a döntőben. Bronzérmet szerzett a Pádár Nikolett, Hosszú Katinka, Késely Ajna, Ábrahám Lilla összeállítású 4x200 méteres női gyorsváltó. Hosszúnak ez a 97. érme világversenyeken.

A Németh Nándor, Márton Richárd, Holló Balázs, Milák Kristóf összeállítású 4x200 méteres magyar férfi gyorsváltó országos csúccsal nyert, megszerezve a magyar úszósport 100. Európa-bajnoki aranyérmét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.