Kórházban támadt rá a válófélben lévő feleségére

bűnügy
2022 augusztus 11., 13:13
comments 2

Letartóztatta a Székesfehérvári Járásbíróság azt a negyvenéves férfit, aki a székesfehérvári kórházban rátámadt válófélben lévő feleségére. A Fejér Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a férfi dél körül ment be a nő munkahelyére, és az egyik kórteremben nekiesett.

Falnak lökte, fojtogatta, majd a dulakodás közben földre kerülő nőt megpróbálta késsel mellkason szúrni, miközben azzal fenyegette, hogy megöli. A nő a kezén és a lábán sérült meg

- írják. A kórteremben lévő egyik beteg kért segítséget, mire a férfi menekülni kezdett, de a kórház dolgozói feltartóztatták a rendőrök kiérkezéséig.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.