Új-Zéland turisztikai minisztere köszöni, de nem kér a csóró turistákból

Lezárt tartalom a Kör tagjainak turizmus
2022 augusztus 11., 08:56
comments 29

Nem szeretné az országba csábítani azokat a turistákat Új-Zéland turizmusért felelős minisztere, akik „napi 10 dollárt költenek és instant tésztát esznek, miközben körbeutazzák országunkat” - írja a Guardian.

Stuart Nash azt mondta, nem szégyellik, hogy továbbra is a sokat költő, „minőségi” utazókra fókuszálnak, annak ellenére, hogy egy szakértő szerint az ilyen látogatók jóval nagyobb ökológiai lábnyomot hagynak maguk után, és nem feltétlenül járulnak annyival többel hozzá az ország gazdaságához.

Lépj be féláron a Körbe!

Egy hónap Cikkek tagság most 2 390 1 190 Ft.
Légy része a közösségünknek!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.