Az érdi buszon találták meg a rendőrök a körözött férfit

bűnügy
2022 augusztus 14., 08:42
comments 5

Civil ruhás rendőr szaladt hétfőn egy érdi busz elé, ami épp az Ercsi út és a Délibáb utca kereszteződése felé tartott. Miután megállt, rendőr szállt fel az első ajtón, fegyverét maga elé tartva, és a földre vitte az egyik utast. A biztonsági kamerák felvételein jól látszik az akció:

A rendőrség közleménye szerint a százhalombattai S. Ferencet lopás, ittas vezetés és hamis vád miatt összesen 3 év 6 hónap szabadságvesztésre ítélték, de mostanáig bujkált a rendőrök elől.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt