Marad a hőség, 36 fok is lehet

időjárás
2022 augusztus 17., 04:04

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma csak kevés gomolyfelhő zavarhatja a napsütést, egy-egy zápor, zivatar legfeljebb az északkeleti határvidéken fordulhat elő.

Az északnyugati, nyugati szelet napközben élénk lökések is kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország döntő részén 33 és 36 fok között várható. Késő estére 21 és 27 fok közé csökken a hőmérséklet.

Derült vagy gyengén felhős lesz az ég, csapadék nem várható. A légmozgás gyenge marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 23 fok között valószínű.

photo_camera Fotó: FERENC ISZA/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt