4-0-ra verte a Ferencváros az ír Shamrock Roverst az Európa-liga playoffkörének első meccsén

futball
2022 augusztus 18., 18:28
comments 6

Gyors kapufával kezdett a hazai csapat a Groupama Arénában, majd a 13. percben jött az első gól is Auzqui révén. A második találatot Adama Traoré szerezte a 34. percben, közvetlenül egy újabb kapufa után. A második félidő újabb Traoré-góllal indult, 3-0 volt az állás a 48. percben.

A hátralévő játékidőben gigantikus mennyiségű helyzetet hagyott ki a Ferencváros – a Shamrock Roversnek momentuma sem akadt –, majd a hosszabbításban Civic bevert még egyet. A 4-0 összességében roppant sima továbbjutást ígér, a visszavágót jövő héten játsszák Dublinban.

A Bajnokok Ligájáról az azeri Qarabag jóvoltából lemaradt magyar bajnok, akárcsak tavaly, igen nagy valószínűséggel idén is az Európa-liga csoportkörében próbálkozhat majd a helytállással.

photo_camera Adama Traoré két gólt lőtt a Shamrock Roversnek Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.