Elkapták a kerepesi HÉV-megálló mögött maszturbáló férfit

bűnügy
augusztus 19., 8:39
comments 10

Kerepes fideszes polgármestere csütörtökön kitakarva tette ki a HÉV-megálló épülete mögött maszturbáló férfi videóját. Hozzátette, hogy az ügyben feljelentést tettek, és rendőrségi nyomozás indult. Pénteken már arról írt az oldalán, hogy a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai még csütörtök este elfogták a férfit, akit Gyuricza László polgármester jópofáskodva csak mézpergetőként emlegetett. Közben a maszturbálást bemutató videó eltűnt az oldalról.

Egy kommentben Gyuricza azt írta, hogy „a videóra reagált egy ember itt privát üzenetben aki felismerte és megadta a telefonszámát. A rendőrség ez alapján az információ alapján tudott realizálni, napközben még nem tudták ki az elkövető”.

Ezzel szemben a rendőrség arról írt a közleményében, hogy a gödöllői rendőrök minden lehetséges információt beszereztek az akkor még ismeretlen férfiről, végigjárták a környék üzleteit, vendéglátóhelyeit, tanúkat kutattak, adatoltak, feltérképezték hol fordult meg a férfi a településen. Az elemző-értékelő munka terelte őket Nógrád megye felé, azon belül is egy Pásztói járáshoz tartozó kistelepülésre. A kállói rendőrök csütörtök este fogták el és bilincselték a 38 éves O. Ferencet. Kihallgatása már másnapra nyúlt át, éjfél után gyanúsították meg szeméremsértés vétségével.

O. Ferenc beismerte tettét, de konkrét magyarázatot nem tudott rá adni. Elmondta, kórházban lévő gyermeke miatt „kibukott és kikapcsolt az agya”. A HÉV-megállóban állva meglátta a padon ülő nőt, és nem tudja miért csinálta, amit csinált. Tettét azóta megbánta.

A Gödöllői Rendőrkapitányság szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást, egyben kezdeményezik bíróság elé állítását.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt