Elkapták azt a két férfit, akik eszméletlenre vertek egy fesztiválozót a Szigeten

fesztivál
2022 augusztus 19., 07:57
comments 10

A rendőrség azonosította és már ki is hallgatta azt a két szombathelyi férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy péntek éjjel eszméletlenre vertek egy férfit a Szigeten. A megvert férfit kórházba kellett szállítani, a Budapesti Rendőr-főkapitányság súlyos testi sértés gyanúja miatt kezdett nyomozni.

Egy 23 éves szombathelyi férfivel szemben súlyos testi sértés és könnyű testi sértés bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás, 24 éves társát bűnsegédi magatartással gyanúsítják. A gyanúsítottak szabadlábon védekeznek. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.