Teli tankkal érdemes útnak indulni, tanácsolja a Független Benzinkutak Szövetsége

gazdaság
2022 augusztus 19., 13:34

Mindenkinek azt tudom javasolni, hogy tankoljon tele, mondta az RTL Klub Reggeli című műsorában Egri Gábor, a Független Benzinkutak Szövetségének elnöke. Az érdekvédelmi képviselet vezetője emlékeztetett: bár az egységes bezárás elmaradt, sok magánbenzinkút üzemszünetet rendelt el augusztus 19-re és 20-ra, hogy így demonstráljanak, amiért nem kapták meg a júliusra járó, literenként húsz forintos állami támogatást.

Az Agrárminisztérium eközben arról adott ki közleményt, hogy a kormány "a kisbenzinkutak további megsegítésére 18,5 milliárd forintot különített el, péntektől megnyílt az igénylés lehetősége az elektronikus felületen, a pályázók már augusztusban hozzájuthatnak a támogatáshoz."

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.