Tóth Gabi: Lehet, hogy hétfőre kitalálják, hogy a tűzijáték is miattam volt

bulvár
augusztus 19., 9:34
comments 64

Csütörtökön írtunk arról, hogy Tóth Gabin hétmilliós Rolex órát láttak. Fluor, vagyis Karácson Tamás Twitteren azt írta a Pénzcentrumon is megjelent hírre reagálva, hogy “ha tudtam volna, hogy 7 milliós rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna Istenben.”

A botrányra Tóth Gabi két Instagram-sztoriban reagált csütörtök este, vette észre a 168.hu. Az első a férjéé, ezt osztotta tovább. Ezen egy kamu Rolex van - mikiegeres gyerekkarórára van ráragasztva egy Rolex felirat -, a képhez azt írja:

„Orra eladdo! Eredetti sájci orra mer mán nem köll – Tizenhétteze ejuró”.A másik sztoriban szerencsére ő maga szólt a követőihez, azt írta:

„Na! Van remény! Ma már csak az órámmal tudtak hergelni.. jövő héttől nyugi lesz talán. Juhhu! ez most már tényleg vicc, de lehet, hogy hétfőre kitalálják, hogy a tűzijáték is miattam volt”,,a mondat végére pedig odarakott egy sírva röhögős fejet.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt