Lelki egészsége védelmében Jonah Hill felfüggeszti filmjei promótálását

ÉLET
2022 augusztus 21., 13:28
comments 1

Többé nem fogja személyesen promótálni filmjeit, jelentette be a Deadline-nak küldött nyílt levelében Jonah Hill. A Superbad sztárja lelki egészsége védelmével indokolta döntését. Mint írta, két évtizede szenved szorongórohamoktól, amiket csak fokoz, ha a sajtó vagy a nyilvánosság elé kell állnia.

photo_camera Jonah Hill 2019. február 10-én, a Berlinalén tartott sajtótájékoztatóján. Fotó: ODD ANDERSEN/AFP

A 38 éves filmsztár mindezt legújabb filmje, a Stutz című dokumentumfilm bemutatója előtt közölte. A Stutz Hill pszichoterápiájának története, arról a terapeutáról szól, akihez 2017 óta jár. A titokban forgatott film Hill terápiáját követve járja körül a lelki egészség kérdését.

"Hálás vagyok, amiért a filmet egy jelentős fesztiválon mutathatjuk be. Nem győzöm kivárni, hogy megoszthassam a közönséggel, és remélem, hogy segíteni fog azoknak, akik [lelki problémákkal] küszködnek. Mindazonáltal én nem veszek részt majd a film, vagy bármely jövőbeni filmem promóciójában, a saját magam védelmében" - írta Hill. (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt