Sanna Marin: „Még a politikusoknak is szükségük van szórakozásra"

külföld
2022 augusztus 24., 19:32
comments 13

„Én is ember vagyok" - mondta Sanna Marin szerdán újságíróknak szociáldemokrata pártja tájékoztatóján, miután kedden új, félmeztelen fotó jelent meg bulizó vendégeiről.

Azt mondta, keményen dolgozik Finnország miniszterelnökeként, de joga van a magánélethez. Az elmúlt hetet „meglehetősen nehéznek" nevezte, a könnyeivel küszködve azt mondta, hogy néha ő is vágyik „örömre, fényre és szórakozásra a sötét felhők közepette".

A 36 éves Marin, aki 2019-es megválasztásakor a világ legfiatalabb kormányfője volt, azt is mondta, hogy egyetlen napot sem hagyott ki a munkából. „Szeretném hinni, hogy az emberek inkább azt nézik, hogy mit csinálunk a munkahelyünkön, mint azt, hogy mit csinálunk a szabadidőnkben."

Elmondta, hogy „egyetlen feladatot sem hagyott elintézetlenül - és ezt sem fogom félbehagyni. Tanulok. De ugyanolyan jól végzem a munkámat, mint eddig. Gondolok Ukrajnára, gondolok önökre, és végzem a munkámat."

Egy hete hangos a finn média a 36 éves miniszterelnök bulizási szokásaitól. Folyamatosan szivárognak ki újabb videók és képek különböző partikról, miközben a konzervatív sajtó és a szociáldemokrata Marin politikai ellenfelei minden erejüket megfeszítve igyekeznek a pozíciójára alkalmatlannak beállítani a fiatal miniszterelnököt. (The Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt