A román miniszterelnök-helyettes olyan díszes Bibliát kapott, amire még a nevét is ráírták

középkor
2022 augusztus 25., 07:08
comments 3

Moldva és Bukovina pátriárkája, Teofan metropolita olyan díszes Bibliát készíttetett a román miniszterelnök-helyettesnek és közlekedési miniszternek, a PSD-s Sorin Grindeanunak, aminek a bőrfedelébe belevésték románul, hogy: „Sorin Grindeanu miniszterelnök-helyettes” – írta meg az erdélyi Főtér.

A Bibliát a jászvásári PSD elnöke, Maricel Popa szenátor adta oda Grindeanunak, és ki is posztolta:

link Forrás

A poszt szerint a névre szóló Biblia megvilágítja majd Grindeanu előtt az utat, és erőt ad neki, hogy bevégezze a Moldvát az ország nyugati részével összekötő autópálya nagy és fontos projektjét. „Az egész régió bizalommal tekint a szociáldemokrata miniszterre, hogy sikeresen befejezze a nagy művet, és tudom, hogy Sorin Grindeanu a megfelelő ember a megfelelő helyen!” – írja Popa. (Főtér)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.