Ghislaine Maxwellt 1,3 millió dollárra perlik saját ügyvédei

bűnügy
augusztus 25., 13:18
comments 4

Ghislaine Maxwell ügyvédei 1,3 millió dollárra perlik a bebörtönzött társasági asszonyt, a testvérét, Kevint és a férjét, Scott Borgersont, hogy fedezzék a ki nem fizetett jogi költségeket.

A perben azt állítják, hogy Ghislaine Maxwell 878 302 dollárral tartozik a denveri székhelyű Haddon, Morgan and Foremannek (HMF), és ennek az összegnek a másfélszeresét követeli egyezségként, mondván, hogy a tartozás nagy része január óta fennáll.

photo_camera Ghislaine Maxwell 2013-ban Fotó: Laura Cavanaugh/Getty Images via AFP

A HMF azt állítja, hogy a 63 éves Kevin Maxwell folyamatosan ígéretet tett arra, hogy készpénzben részleteket küld, de a tranzakciók ritkán valósultak meg, miközben Borgerson megpróbálta eltitkolni felesége vagyonát azáltal, hogy két céget hozott létre ingatlanok megvásárlására Bostonban és máshol Massachusettsben és New Hampshire-ben.

A 60 éves Ghislaine Maxwellt decemberben ítélték el, és júniusban 20 év börtönbüntetésre ítélték többek között kiskorúak szexuális kereskedelméért, amit a partnere, Jeffrey Epstein oldalán követett el. Epsteint nem tudták felelősségre vonni, mert 2019-ben a börtönben rejtélyes módon meghalt a letartóztatásban. A halál oka hivatalosan öngyilkosság volt. (The Times)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt