A Crvena Zvezdával, a Monacóval és a Trabzonsporral játszik az Európa-liga csoportkörében a Ferencváros

sport
2022 augusztus 26., 12:46

Szerb, francia és török csapattal került egy csoportba a labdarúgó Európa-liga pénteki isztambuli sorsolásán a magyar bajnok. A Ferencváros sorozatban a negyedik alkalommal jutott valamelyik európai kupasorozat főtáblájára. 2019-ben, tavaly és idén az Európa-ligában, 2020-ban a Bajnokok Ligája csoportkörében játszott.

Idei ellenfelei: Crvena Zvezda (szerb), AS Monaco (francia), Trabzonspor (török). A nyolc négycsapatos csoportból az elsők a nyolcaddöntőbe jutnak, míg a második helyezettek a Bajnokok Ligájából érkező nyolc csoportharmadikkal találkoznak a 16 közé jutásért, onnantól egyenes kieséses rendszerben folytatódik a sorozat. A nemzetközi kupaszereplés a csoportharmadikok számára sem ér véget, ők a Konferencia-liga egyenes kieséses szakaszába kerülnek.

A csoportkör szeptember 8-án kezdődik és november 3-ig tart.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.