Megvádoltak egy nőt lopással, hazugsággal próbálta menteni a férjét

bűnügy
2022 augusztus 26., 9:29

Egy autófeltöréses lopásokkal vádolt nő hamisan vallott a bűntársáról 2021 júliusában a bajai rendőrségnek. A valódi tettestársaként, férje helyett egy fiatalkorú hozzátartozóját nevezte meg. Őt gyanúsítottként ki is hallgatta a rendőrség.

A későbbi nyomozás során kiderült, hogy a nő valódi társa a lopásokban a férj volt. A nő újabb kihallgatásán elismerte, hogy hazudott, hozzátéve, hogy azért tette, hogy férjét ne vonják felelősségre.

Az ügyészség a nőt büntetőeljárást eredményező hamis vád bűntettével vádolja.

A vádlott bűnösségéről a Bajai Járásbíróság fog dönteni. (via ugyeszseg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt