Németh Zsolt Horvátországban futott össze a borostás, micisapkás Orbán Viktorral

nyár
2022 augusztus 26., 07:58
comments 72

Horvátország, nyár, feltöltődés - találkozás Orbán Viktorral! – csak ennyit írt a Facebookra feltöltött legújabb fotójához Németh Zsolt, aki most egyetlen emojit sem használt. Vélhetően azért, mert a Facebook egyelőre nem fejlesztett le sem borostás, sem micisapkás emojit.

photo_camera Fotó: Facebook/Németh Zsolt

10:08 - Frissítés: Hogy mi van Orbán Viktor pólóján, mi sajnos nem tudtuk, de gyors megoldás érkezett – egy olvasónk szerint Orbán pólóján a horvátországi Lastovo-sziget körvonalait láthatjuk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.