Az Újpest edzője valamiért meglepődött a satnya kezdésen

sport
2022 augusztus 27., 06:31
comments 1

Nyeretlenül sereghajtó az Újpest a labdarúgó NB I-ben, tegnap a Pakstól kaptak ki 3-2-re. Remek műfaj az edzői nyilatkozat, lássuk, mit mondott az Újpest vezetőedzője, Milos Kruscsics a vereség után:

"Nagyon rosszul kezdtünk, enerváltan játszottunk, nem védekeztünk megfelelően, így gyorsan bekaptuk az első gólt. Aztán sikerült belerázódni a találkozóba, felvettük a ritmust, felszívtuk magunkat, de gólt nem tudtunk szerezni. A szünetben kemény fejmosást kaptak a játékosok, hiszen nagyon meglepődtem a satnya kezdésen, hazai pályán nem lehet így kezdeni" - kezdte az értékelést.

photo_camera Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

"Ennek ellenére a második félidőben megismétlődött ugyanez, az első öt perc kritikán aluli volt. Megpróbáltam belenyúlni a mérkőzésbe, sorra cseréltem a játékosokat, lőttünk két gólt, visszakapaszkodtunk. A harmadik sajnos nem ment be, óriási kapufa lett a vége" - hangzik a mester értékelése a Nemzeti Sport cikke szerint.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.